Tânăr din Botoșani căutat de poliție, după o spargere în gașcă!

Un tânăr din județul Botoșani este căutat de polițiști după ce, alături de trei minori, a pătruns în gospodăria unei femei de unde a furat mai multe bunuri.

 

Tânăr din Botoșani căutat de poliție, după o spargere în gașcă!

La data de 8 martie, ora 06.56, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de o localnică de 59 de ani , despre faptul că, în noaptea de 7 spre 8 martie persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-o anexă a locuinței. 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau siguranță  a anexei,  prin forțarea sistemului de închidere, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras unelte agricole și harnașamentul unei cabaline, prejudiciul fiind de aproximativ 2.000 lei.

La data de 10 martie, în urma continuării cercetărilor în cauză, polițiștii au reușit identificarea autorilor ca fiind un tânăr de 25 de ani, din judeţul Botoşani și 3 localnici cu vârste între 14 și 17 ani.

"Cei trei minori au recunoscut comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al patrulea autor și soluționarea procedurală a cauzei", se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
206

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
457

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
131

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...