Tânăr din Botoșani, aproape să se eviscereze, după ce și-a băgat cuțitul în burtă din neatenție

Tânăr din Botoșani, aproape să se eviscereze, după ce și-a băgat cuțitul în burtă din neatenție

Un tânăr de 23 de ani, din Botoșani, a ajuns la spital cu o plagă abdominală adâncă, după ce şi-a băgat din greşeala cuţitul în burtă.

Incidentul a avut loc în propria gospodărie, în momentul în care acesta dorea să taie o bucată mai mare de carne. Modul în care ţinea însă bucata şi cuţitul a fost unul nefericit, astfel că o mişcare greşită a făcut ca acesta să scape unealta ascuţită cu vârful spre corpul său, lama penetrându-i abdomenul.

Plin de sânge şi speriat, acesta a sunat la 112, o ambulanţă sosind la domiciliul său, unde a primit primul ajutor, fiind transportat apoi la Urgenţe. Tânărul a fost preluat direct de medicii chirurgi, care se temeau ca lama cuţitului să nu îi fi penetrat acestuia organele interne.

„Pacientul a fost imediat dus în sala de operaţii şi supus unei intervenţii chirurgicale. Ulterior a fost internat pe secţia de reanimare pentru supraveghere medicală”, a precizat un asistent din cadrul SJU Mavromati. 

Potrivit medicilor, lama ar fi putut cauza leziuni foarte grave, dacă ar fi intrat încă unu sau doi centimetri. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
21

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
271

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
234

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...