Tânăr de 18 ani rănit într-un carambol rutier

Tânăr de 18 ani rănit într-un carambol rutier

Un tânăr de 18 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier în care au fost avariate trei autovehicule. Evenimentul a avut loc, miercuri după-amiază, pe raza satului Dumbrăvița, din comuna Ibănești. Șapte persoane au fost implicate în carambol, arată Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și un echipaj SMURD.

„Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor. Pentru ca circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, salvatorii au curățat partea carosabilă deoarece au fost scurgeri de carburanți”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

Poliția continuă cercetările în acest caz, fiind deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta