Tânăr de 18 ani rănit în accidentul mortal de la Guranda

Tânăr de 18 ani rănit în accidentul mortal de la Guranda

Șoferul care a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 61 de ani, marți seară, pe drumul național 29D, în apropiere de localitatea Guranda, va fi cercetat pentru comiterea a două infracțiuni. Polițiștii au descoperit că accidentul se soldase cu încă o victimă, care a ajuns la spital în stare gravă.

Evenimentul a fost raportat prin apel la 112, fiind direcționați la fața locului polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 10 din Ștefănești.

„Cu ocazia deplasării la fața locului, au constatat faptul că un tânăr de 23 ani din localitatea Trușești, județul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul pe drumul național DN29D pe direcția localității Trușești spre orașul Ștefănești, a surprins și accidentat mortal un bărbat din localitatea Guranda, care circula cu bicicleta, având aceeași direcție de deplasare”, a rezumat Simona Pușcașu, reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean.

Ulterior, aceasta a transmis că, în urma accidentului rutier produs pe DN29D, a rezultat și vătămarea corporală a unui tânăr de 18 ani din satul Bădiuți, din orașul Ștefănești, care se afla în autoturism în calitate de pasager. El a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind negativă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a adăugat Simona Pușcașu.

 

Spune-ne opinia ta