Tânăr băgat în sala de operații, în urma unui accident casnic

Tânăr băgat în sala de operații, în urma unui accident casnic

Un tânăr de 20 de ani, din Dorohoi, a ajuns direct pe masa de operații după ce a fost victima unui grav accident casnic.

Tânărul s-a ales cu rupturi de organe interne în momentul în care lucra cu tatăl său la construcția unei anexe pentru animale în gospodăria familiei. La un moment dat, o grindă de beton a cedat şi s-a prăbuşit peste tânăr, care a fost prins chiar sub bucata de beton.

Tatăl acestuia a reușit să ridice grinda, după care a apelat serviciul 112. O ambulanţă l-a transportat pe tânăr la Spitalul Dorohoi, după care acesta a fost imediat transferat la Botoşani, unde a fost diagnosticat cu traumatism prin strivire, şoc hemoragic, ruptură de splină şi fractură de bazin.

A fost imediat dus în sala de operații, fiind supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Ulterior, acesta a fost internat la Reanimare, pe secția de chirurgie, pentru supraveghere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă: „Ne dorim ca efectivele de ordine publică să aibă o prezență vizibilă și activă în teren!” (foto)

astăzi, 15:48
49

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, luni, o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costî...

Pui de bufniță salvat de jandarmii botoșăneni, după un apel la 112! (foto)

astăzi, 15:31
41

Prin grija jandarmilor botoșăneni, un pui de bufniță a ajuns pe mâini bune, la un cabinet veterinar din municipiul Botoșani, care a acceptat să îi îngrijească rănile produse,...

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:15
316

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, luni după-amiază. În eveniment au fost implicate două autoturisme.La...