Spitalul Mavromati, în dificultate: Trebuie să găsească bani pentru tichetele de vacanță ale celor peste 2000 de angajați!

Spitalul Mavromati, în dificultate: Trebuie să găsească bani pentru tichetele de vacanță ale celor peste 2000 de angajați!

3 milioane de lei pentru vacanțele angajaților! Aceasta este suma de care Spitalul Mavromati are nevoie pentru a le asigura angajaților tichetele de vacanță pentru perioada de odihnă anuală la care legea le dă dreptul.

Este vorba despre tichetele de vacanță în valoare de 1450 de lei fiecare, însă resursele pentru acești bani constituie o problemă pentru cel mai mare angajator din județ. Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență caută soluții pentru a se identifica sursa de bani, întrucât unitatea medicală nu poate intra în sumele alocate pentru medicamente sau utilități. Amintim că Spitalul Județean Mavromati are peste 2200 de angajați, cu un buget de peste 18 milioane lei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
81

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
130

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
28

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...