Spargere la un Protopopiat din judeţul Botoşani! Hoţii au plecat cu tot cu seif!

Sediul unui Protopopiat din judeţul Botoşani a fost spart, hoţii plecând cu tot cu seiful cu bani şi documente oficiale. Poliţiştii au deschis un dosar penal de furt şi au un cerc de suspecţi. 

Spargere la un Protopopiat din judeţul Botoşani! Hoţii au plecat cu tot cu seif!

Spargerea a avut loc în noaptea miercuri spre joi la Protopopiatul Săveni când hoţii au pătruns în jurul orei 03.00 dimineaţa şi au plecat cu tot cu seiful din secretariat.

În ciuda greutăţii, seiful fiind din fontă cu dimensiunile 60x80 cm, hoţii au reuşit să îl care şi au plecat de la faţa locului. Preoţii fac apel la populaţie pentru a-i prinde pe cei care au dat spargerea şi a-şi recupera paguba. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru furt şi caută autorii.

"În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorului şi tragerea la răspundere penală şi recuperarea prejudiciului", a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Furtul vine după c,  înainte de Crăciun, două persoane necunoscute au încercat să spargă un seif din sediul băncii Răscoala din comuna Suliţa.

Hoţii au tăiat curentul electric şi au aşteptat apoi să se termine şi bateria alarmei şi au intrat în încăpere. Totuşi nu au reuşit să spargă seiful şi nici să îl care şi s-au lăsat păgubaşi. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
18

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
117

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
231

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...