Soţ şi soţie luaţi pe capotă lângă Carrefour

Soţ şi soţie luaţi pe capotă lângă Carrefour

Un bărbat din Botoșani și soția acestuia au fost acroșați de un autoturism, lângă complexul Carrefour din municipiu. Cei doi erau pe trecerea de pietoni şi au fost accidentaţi de un Peugeot.

Incidentul a avut loc luni la amiază, în momentul în care cei doi soţi, în vârstă de 60, respectiv 61 de ani, s-au angajat în traversarea străzii Sucevei pe trecerea de pietoni. Un autoturism de pe banda doi le-a dat acestra prioritate, însă un autoturism Peugeot condus de un bărbat de 63 de ani nu a oprit, lovindu-i în plin.

Două ambulanţe au ajuns în scurt timp la faţa locului, acordându-le primul ajutor celor doi soţi, după care i-au transportat la Urgenţe.Femeia a fost diagnosticată cu multiple contuzii şi fracturi, urmând a fi internată pe secţia de ortopedie.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au deschis o ac'nchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
119

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
37

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
227

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...