Soț și soție, grav răniți după ce s-au răsturnat cu mașina

Soț și soție, grav răniți după ce s-au răsturnat cu mașina

Doi cetățeni, soț și soție, cu vârste de 35, respectiv 33 de ani, au ajuns la spital în stare gravă, vineri dimineață, după ce mașina în care se aflau s-a dat de mai multe ori peste cap, informează Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Evenimentul rutier s-a petrecut între localitățile Ungureni și Plopenii Mari. Bărbatul de 35 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, ar fi încercat să depășească, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și autovehiculul s-a dat de mai multe ori peste cap.

Cei doi soți au fost grav răniți, motiv pentru care au fost preluați de Ambulanțe și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Botoșani, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
610

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1015

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
624

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...