Șoferul bănuit de producerea tragediei din județul Iași urma să se căsătorească

Șoferul bănuit de producerea tragediei din județul Iași urma să se căsătorească

Un grav accident de circulație a avut loc marți dimineață, în jurul orei 06:40, la Sârca, în județul Iași. În urma evenimentului au murit șapte persoane, iar încă trei au fost transportate la spital.

Potrivit Ziarul de Iași, șoferul care ar fi produs tragedia avea 30 de ani și urma să se căsătorească în luna septembrie a acestui an.

Sursa citată menționează faptul că tânărul locuia în localitatea Dumești, unde recent își achiziționase un teren. Unchiul acestuia a povestit că lucra de patru ani la o firmă din localitatea de domiciliu, dar a mai lucrat și în Anglia înainte.

Digi24 scrie că cele șase victime din autoutilitară proveneau din două sate ale comunei Balș, lângă Târgu Frumos, și lucrau în construcții.

„Apelul la 112 ne anunța înainte de ora 7 de accidentul cu victime multiple, implicate persoane din 3 autovehicule dintre care o ambulanță de la SAJ Iași. Au fost trimise inițial patru echipaje acolo. S-a suplimentat apoi cu încă trei echipaje, mai mulți medici, mai mulți asistenți și paramedici. Au fost găsite inițial 6 persoane inconștiente. S-au evaluat, s-a început resuscitarea, pentru unele dintre ele s-a declarat imediat decesul. A șaptea persoană, șoferul dubitei a fost și el găsit în stop, prin traumă. S-a efectuat resuscitarea aproape o oră. Din păcate nu a răspuns, astfel încât bilanțul deceselor la acest accident este de șapte persoane decedate, din două autovehicule, la locul accidentului. Cei trei din ambulanță erau stabili. Prima care a fost adusă la Iași, la maternitate a fost gravida, care era stabilă hemodinamic. Apoi șoferul ambulanței și asistenta au fost preluați de echipajele noastre și se află în UPU. Sunt stabili, conștienți, câteva contuzii. Vor fi evaluați, sperăm să nu aibă nevoie de intervenție chirurgicală ortopedică sau de internare și evoluția lor să fie una favorabilă. Din păcate, energia cinetică în momentul impactului a produs leziuni extrem de severe, la nivelul tuturor segmentelor la cei șapte implicați și decedați în acest accident", a declarat prof. univ. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator SMURD/UPU Iași.

Criminaliștii cercetează locul accidentului și una dintre roțile autocamionului. Este posibil ca incidentul să se fi produs pe fondul expoziției uneia dintre roți, potrivit Ziarul de Iași.

Sursa FOTO: Digi24 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
6

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
61

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
25

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...