Șoferiță oprită la semafor, izbită în plin de un botoșănean cu o alcoolemie uriașă!

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu avarierea autoturismelor.

Șoferiță oprită la semafor, izbită în plin de un botoșănean cu o alcoolemie uriașă!

   Foto: Gândul.ro

În cursul zilei de luni, în jurul orei 19:18, polițiștii din Suceava au fost sesizați prin apel 112 că a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, dar unul dintre șoferi ar putea fi sub influența băuturilor alcoolice.

Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat la locul indicat și au fost depistate două persoane, una de sex masculin și una de sex feminin. În urma legitimării, persoana de sex masculin a fost identificată în persoana unui bărbat de 27 ani, din comuna Cristinești, județul Botoșani, iar persoana de sex feminin a fost identificată în persoana unei femei de 30 ani, din municipiul Suceava.

Oamenii legii au constatat că, bărbatul de 27 ani a condus autoturismul pe str. Ana Ipătescu din municipiul Suceava și ajungând la intersecția semaforizată a străzilor Ana Ipătescu - Petru Rareș - Calea Unirii - Mirăuți, a intrat în coliziune față – spate cu autoturismul condus de femeia de 30 ani, care era oprit la culoarea roșie a semaforului.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale la ambele autoturisme. Ambii conducători auto au fost testați la fața locului cu aparatul etilotest.

În cazul bărbatului de 27 de ani, aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. După testarea cu aparatul etilotest, s-a procedat la conducerea bărbatului de 27 ani la Spitalul Judeţean din Suceava unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătoarea auto de 30 ani a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de conducere sub influența alcoolului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
14

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
83

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
76

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...