Şoferii băuţi cuceresc drumurile din judeţ! Trei dintre ei s-au ales cu dosare penale!

Într-o săptămână marcată de accidente rutiere, unele dintre ele cumplite, numai şoferii băuţi lipseau din peisajul traficului botoşănean. Trei dintre ei au fost însă depistaţi de poliţişti şi s-au ales cu dosare penale.

Şoferii băuţi cuceresc drumurile din judeţ! Trei dintre ei s-au ales cu dosare penale!

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

Vineri seară, poliţiştii Secţiei 3 Hlipiceni, au depistat în trafic, pe drumul judeţean 297, pe raza comunei Lunca, un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare, condus de H.Ş. de 38 de ani, din comuna Lunca. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul este radiat din circulaţie din luna februarie a anului curent. Totodată, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Trei ore mai târziu, poliţiştii au depistat în trafic, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, un autoturism condus de L.D. de 44 de ani, din comuna Curteşti. Întrucât conducătorul auto emana halenă specifică alcoolului, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă după-amiază, poliţiştii au depistat în trafic, pe drumul judeţean 291 B, pe raza localităţii Şendriceni, un autoturism condus de B.G. de 36 de ani, din comuna Mihăileni. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la Spitalul Municipial Dorohoi, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
73

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
89

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
143

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...