Șoferi transportați la spital, după o depășire imprudentă

Șoferi transportați la spital, după o depășire imprudentă

Două persoane au ajuns la spital, miercuri după-amiază, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un grav accident rutier, petrecut între localitățile Flămânzi și Prăjeni, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 53 de ani, din Flămânzi, a intrat în depășirea unui autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani. Însă, și bărbatul s-ar fi angajat în depășirea autovehiculului din față.

În acel moment, mașina condusă de femeie a intrat în coliziune cu autovehiculul bărbatului, iar aceasta a pierdut controlul mașinii. În urma impactului, una dintre mașini a aterizat pe cupolă, iar cealaltă a ieșit în decor.

Ambii șoferi au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat comisar șef de poliție Anca Silion, din cadrul Compartimentului de Analiză și Combatere a Criminalității.

Sursa FOTO: Radar Botoșani Oficial (Control trafic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1261

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9791

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1311

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...