Șofer tras pe dreapta la Dealu Mare: Avea alcoolemie de 1,35!

Conducătorul auto în vârstă de 47 de ani a fost depistat în cadrul unui control de rutină. Din fericire, verificarea s-a petrecut înainte ca șoferul să fi produs vreo nenorocire în trafic.

Șofer tras pe dreapta la Dealu Mare: Avea alcoolemie de 1,35!
Poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul naţional DN 29 B, pe raza localităţii Dealu Mare, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din aceeaşi localitate.
 
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea sa alcoolscopică, rezultând valoarea de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
"În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, iar ca măsură complementară, bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere", a precizat ofițer de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.
    
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
96

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
25

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
83

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...