Șofer reținut după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor! Ce avea în mașină!
BOTOSANI

Un șofer din județul Botoșani, dar și un amic al acestuia, au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Șofer reținut după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor! Ce avea în mașină!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

La data de 28 august, în jurul orei 10.10, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au efectuat semnal de oprire unui autoturism care rula pe drumul naţional DN 29D, conducătorul autoturismului ignorând însă semnalele şi continuând deplasarea.

Echipajul de poliţie a procedat la urmărirea acestuia până în comuna Truşeşti, unde a fost identificat autoturismul, precum şi conducătorul auto, un bărbat de 28 de ani, din comuna Ripiceni, judeţul Botoşani şi un pasager al autovehiculului, de 40 de ani, cetăţean al Republicii Moldova.

În interiorul autoturismului au fost găsite 3.543 de pachete de țigarete care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Faţă de cele două persoane s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul susceptat a fi fost folosit la comiterea infracțiunii a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti", a declarat Nicoleta Federciuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
13

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
170

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
29

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...