Șofer încătușat după ce a provocat un accident soldat cu două victime, aflându-se sub influența alcoolului

Șofer încătușat după ce a provocat un accident soldat cu două victime, aflându-se sub influența alcoolului

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, vineri, după ce a provocat un accident rutier soldat cu două victime, acesta aflându-se sub influența alcoolului, anunță purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, evenimentul s-a produs pe Drumul Județean 208C, în comuna Curtești. Bărbatul de 50 de ani, din comuna Vorona, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a întrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Botoșani. 

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a doua persoane, pasagere în unul dintre autoturisme. În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, în cazul bărbatului de 50 de ani, valoarea a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Nenișcu.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta