Șofer de TIR prins în timp ce fura carburant. Cum și-a motivat bărbatul fapta!

Un șofer de TIR a fost depistat de jandarmii botoșăneni în timp ce scotea carburant cu ajutorul unei pompe din rezervor și îl transfera în rezervorul altei mașini de tonaj mare. 

Șofer de TIR prins în timp ce fura carburant. Cum și-a motivat bărbatul fapta!

Constatarea a avut loc miercuri după-amiază, în apropierea Mănăstirii Popăuți din municipiul Botoșani, șoferul pretextând că are aprobare de la firma de transport unde lucrează.

Contactat telefonic, administratorul firmei - cu sediul în orașul Târgoviște - a negat categoric afirmațiile șoferului, căruia jandarmii i-au întocmit ulterior actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Dosarul cu actele procedurale întocmite va fi predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări, inormează IJJ Botoșani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
141

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
43

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
108

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...