Șofer beat ”scăpat” din mâna polițiștilor de doi indivizi, ambii au ajuns după gratii!

Cei doi, care au manifestat un comportament agresiv la adresa polițiștilor, sunt acum cercetați pentru favorizarea infractorului.

Șofer beat ”scăpat” din mâna polițiștilor de doi indivizi, ambii au ajuns după gratii!

În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri, de 31 și 19 ani, ambii din comuna Frumușica, bănuiți de comiterea infracțiunii de favorizarea infractorului.

Din cercetări, a reieșit faptul că cei doi, la data de 3 iunie 2024, în jurul orei 00:00, au manifestat un comportament agresiv la adresa forțelor de ordine, în momentul în care polițiștii au interceptat și au intervenit pentru luarea măsurilor legale față de un conducător auto care se deplasa cu autoturismul fiind sub influența alcoolului și care a refuzat orice cooperare cu aceștia.

Cei doi tineri intervenit între conducătorul auto și polițiști, împrejurare în care conducătorul auto a părăsit locul depistării, fără încuviințarea polițiștilor. Ulterior, acesta a fost identificat, fiind dispuse măsurile legale care s-au impus.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercerările fiind continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de siguranță luate de polițiștii și jandarmii botoșăneni pe perioada desfășurării Examenelor Naționale

astăzi, 20:02
16

Măsuri de siguranță suplimentare sunt luate și pentru desfășurarea în siguranță a Examenului Național de Bacalaureat, care se va desfășura  în această perioadă.Astfel...

Transportatorii de lemne suceveni, „certați” cu corectitudinea, încă un șofer sancționat de polițiști!

astăzi, 19:08
27

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit  marți, 25 iunie 2024, pentru control, pe drumul județean D.J. 293, în comuna George Enescu, o autoutilitară c...

Raluca Turcan despre Legea accesibilizării actelor artistice pentru persoanele cu dizabilități: „Un pas către normalitate!”

astăzi, 18:04
44

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, apreciază drept „un pas mare către normalitate” adoptarea, miercuri, de către plenul Camerei Deputaţilor a legii care instituie obligaţia tuturor in...