Și-a lăsat mașina la o spălătorie din Botoșani. Ce s-a întâmplat după scurt timp!

Și-a lăsat mașina la o spălătorie din Botoșani. Ce s-a întâmplat după scurt timp!
Proprietarul autoturismului a avut un șoc atunci când a aflat că mașina pe care o lăsase la o spălătorie din oraș a fost implicată într-un accident! Vinovat de avarierea autoturismului se face un angajat al spălătoriei, care nu a rezistat tentației de a face o plimbare cu mașina. Totul pe fondul euforic al consumului de alcool!

Potrivit IPJ Botoșani, un bărbat de 35 de ani, angajat al unei spălătorii auto din municipiul Botoşani, după ce a consumat alcool, a sustras fără drept autoturismul aparţinând unui bărbat, pe care acesta îl lăsase la spălat. 
 
Ulterior, persoana în cauză a condus vehiculul respectiv pe strada Cronicar Neculce, iar la efectuarea unei manevre de întoarcere s-a izbit în gardul unui imobil. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti.
 
"Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a procedat la testarea alcoolscopică a bărbatului, valoarea rezultată fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.
 
Totodată, în urma verificărilor efectuate, a rezultat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecinţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
52

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
35

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...

Cod galben de ploi și grindină în șapte localități din Botoșani!

astăzi, 17:55
260

Până la ora 18:35, localitățile Dorohoi, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Cândești, Brăești, Văculești și Lozna se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galbe...