Șeful polițistei care și-a împușcat mama și copilul, apoi s-a sinucis: "Toată lumea este șocată. A fost o polițistă excepțională"

"Ca angajata nu a avut niciodata probleme. A fost o politista exceptionala. Foarte buna. Mai buna decat un politist barbat, profesional vorbind".

Șeful polițistei care și-a împușcat mama și copilul, apoi s-a sinucis: "Toată lumea este șocată. A fost o polițistă excepțională"

Gestul politistei din Targu-Jiu, care duminica si-a impuscat mortal mama si fiul de sase luni, dupa care s-a sinucis, i-a socat pe colegii si prietenii ei. Seful tinerei de 33 de ani sustine ca a fost ”o politista exceptionala”, acesta fiind si nașul agentei. Daniel Brotea, seful Politiei Transporturi Feroviare Gorj, spune ca agenta care se afla in concediu de maternitate a fost foarte apreciata la locul de munca.

”Ca angajata nu a avut niciodata probleme. A fost o politista exceptionala. Foarte buna. Mai buna decat un politist barbat, profesional vorbind. A trecut toate testele psihologice. Toata lumea este socata, ne pare rau si nu avem cuvinte. Era in maternitate, eu sunt nașul lor, nu i-am mai vazut de la botezul copilului, de doua luni. Nu s-au plans niciodata, la mine nu. Nu am realizat ca ar fi o problema”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Daniel Brotea, seful Politiei TF Gorj.

Dubla crima a avut loc in casa de vacanta a familiei, din comuna Balesti.

Potrivit primarului din localitate, Madalin Ungureanu, sotul politistei a declarat ca se afla la o farmacie din Targu-Jiu, in momentul comiterii faptelor, pentru a cumpara medicamentele copilului. La intoarcere, barbatul, care este politist la Matasari, in judetul Gorj, a sunat la 112 si a anuntat ca sotia sa si-a impuscat mortal mama, dupa care s-a impuscat in cap, folosind pistolul sau. Fiul celor doi, un baietel de sase luni, a fost si el impuscat. Acesta a supravietuit pana cand a ajuns la spitalul din Targu-Jiu, unde a fost anuntat decesul.

Mama agentei, o femeie de 54 de ani, era angajata Primariei Targu-Jiu, ca secretara in cadrul Directiei de Patrimoniu. Politista a fost testata psihologic ultima data in luna mai a anului 2017, inainte de a intra in concediu maternal si trecuse testul cu brio. O prietena a tinerei a declarat ca aceasta suferise o depresie si se temea ca fiul ei sa nu se imbolnaveasca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
88

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
161

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
45

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...