Scenă incredibilă pe o stradă din municipiu: Amenințat cu arma, după ce i-a atras atenția unui tânăr că a aruncat o hârtie pe jos!

A văzut un tânăr cum aruncă pe jos o hârtie și i-a atras atenția. În clipa următoare, s-a trezit amenințat cu o armă. Polițiștii botoșăneni au reușit să îl identifice pe agresor, acesta fiind amendat cu 2.000 de lei.

Scenă incredibilă pe o stradă din municipiu: Amenințat cu arma, după ce i-a atras atenția unui tânăr că a aruncat o hârtie pe jos!
În cursul zilei de duminică, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Botoşani, a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Vârnav, ar fi fost ameninţat de un tânăr cu o armă, fără a putea preciza tipul acesteia.
 
Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat faptul că la aceeaşi dată, bărbatul a atenţionat un tânăr care aruncase pe jos un ambalaj, iar acesta a scos o armă din buzunarul hainei şi a îndreptat-o către el, provocându-i o stare de temere.

Echipajul de poliţie ajuns la locul solicitării a identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Botoşani, ce avea asupra sa o replică de airsoft, care a fost ridicată de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase în vederea continuării cercetărilor. 
 
"În acest context, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că replica respectivă nu face parte din categoria armelor supuse autorizării conform prevederilor Legii 295/2004. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei. Totodată, pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, în vederea luării măsurilor legale", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
83

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
47

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
51

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...