Scafandrii din Botoșani și Neamț chemați în ajutor la Suceava pentru a căuta un copil dispărut în apele Siretului! (foto, video)

Băiatul de 10 a fost dat dispărut joi seară, iar astăzi dimineață căutările au fost reluate, fiind chemați în ajutor salvatori și din alte județe.  

Scafandrii din Botoșani și Neamț chemați în ajutor la Suceava pentru a căuta un copil dispărut în apele Siretului! (foto, video)

Un copil, în vârstă de 10 ani, a fost dat dispărut în apele Siretului, pe raza orașului Liteni, în județul Suceava, joi seară.

Salvatorii din Suceava au pornit căutările cu două bărci pneumatice, fiind sprijiniți de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din Suceava, până la lăsarea serii. Din păcate, copilul nu a fost găsit.

Astfel, vineri dimineață au reluat căutările și au chemat în ajutor scafandri de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență din Botoșani și Neamț.

Salvatorii nu dețin prea multe informații despre zona unde s-ar putea presupune că ar fi dispărut sub apă, ci doar locul de pe mal unde au fost găsite hainele micuțului.

 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Astăzi cinstim pe Sf. Ier. Leontie de la Rădăuţi; Sf. Mc. doctori fără de arginţi Cosma şi Damian, cei din Roma

astăzi, 07:00
3

În anul 1402, în timpul domnitorului Alexandru cel Bun (1400-1432), este ales episcop al nou înfiinţatei eparhii a Rădăuţilor, unde a păstorit făcând multă milostenie ş...

Modificări în Codul Rutier : Sancțiuni pe baza imaginilor de pe camerele de monitorizare a traficului !

Duminică, 30 Iunie 2024
197

Practic, Poliția Română va putea folosi camerele video amplasate de către administratorii drumurilor pentru a constata o serie întreagă de contravenții la legislația rutieră legate ...

Accident la Flămânzi, trei mașini avariate!

Duminică, 30 Iunie 2024
1207

La caz au ajuns pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD,  dar și un echip...