Salvat în cătușe!

Salvat în cătușe!

Două echipaje de pompieri, un echipaj de la poliție, dar și jandarmii și specialiștii de la ambulanță au intervenit pentru a salva un tânăr în vârstă de 20 de ani care, sub influența unor substanțe interzise, se urcase pe un pervaz la etajul patru al unui bloc din cartierul Manolești, din municipiul Botoșani.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112. După ce polițiștii l-au convins să coboare de pe pervaz, tânărul a fost preluat de jandarmi și predat cadrelor medicale. Din cauza agitației și a faptului că devenea din ce în ce mai agresiv, a fost încătușat și transportat la UPU sub supravegherea unui jandarm. 

Vecinii spun că tânărul ar fi consumat etnobotanice. De altfel, acesta este cunoscut în cartier din cauza deselor scandaluri pe care le provoacă, de multe ori fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-l liniști. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
3

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
129

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...