S-a trezit la spital, cu plăgi înjunghiate, dar nu are habar ce i s-a întâmplat!

Un caz medical mai puțin obișnuit pentru medici, dar care le va da serioase bătăi de cap și polițiștilor, eroul poveștii fiind un tânăr în vârstă de 29 de ani, dintr-o localitate a județului Botoșani!

S-a trezit la spital, cu plăgi înjunghiate, dar nu are habar ce i s-a întâmplat!

Situația gravă a botoșăneanului - care ar putea să își piardă un braț - este cu atât mai bizară cu cât el nici măcar nu își amintește cum a ajuns să fie înjunghiat de două ori.

Știe doar că a băut în sat câteva beri. Apoi a pornit spre casă, dar nu își mai amintește nimic. Dimineața, mama lui l-a găsit prăbușit în fața porții, plin de sânge.

Totul s-a petrecut la Vorniceni. Când l-a găsit în fața porții, mama tânărului a sunat la 112, o ambulanță transportându-l pe acesta la spital.

Medicii au constatat că pacientul prezintă două plăgi prin înjunghiere, mai exact, cuțitul i-a străpuns brațul de pe o parte pe cealaltă, atingându-i artera, fapt care a afectat circulația în zona mâinii, având în vedere și faptul că a pierdut mult sânge. Pentru refacerea circulației periferice, pacientul ar putea fi trimis la o unitate medicală din Iași, probabil fiind și singura șansă pentru salvarea mâinii. 

Cadrele medicale au anunțat Poliția, dar tânărul a spus doar că s-a trezit la spital și nu știe nimic. Cu toate acestea, a fost demarată o anchetă pentru a se afla ce s-a petrecut la Vorniceni și cine sunt autorii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
47

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
783

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
233

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...