S-a izbit într-un parapet metalic, după care și-a continuat drumul. În cele din urmă, botoșăneanca a ajuns la spital!

Pe numele femeii de 40 de ani, din județul Botoșani, a fost întocmit un dosar penal. Conducătoarea auto le-a povestit polițiștilor că a pierdut controlul asupra direcției de mers după ce i-a explodat o anvelopă.

S-a izbit într-un parapet metalic, după care și-a continuat drumul. În cele din urmă, botoșăneanca a ajuns la spital!
Duminică seara, la ora 21.15, Poliția din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, a fost sesizată despre faptul că o femeie de 40 de ani, din județul Botoșani, a fost implicată într-un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în aceeași zi, în jurul orei 19.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din comuna Pojorâta, din cauza unei explozii la o anvelopă, femeia de 40 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a îzbit într-un parapet metalic, după care a plecat de la fața locului, continuându-și deplasarea către municipiul Vatra Dornei.
 
Potrivit IPJ Suceava, ulterior, întrucât acuza dureri, femeia s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
 
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
27

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
50

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
32

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...