S-a izbit într-un copac, apoi a luat foc: Mașină făcută scrum pe un drum din Botoșani! (Foto)

Un autoturism a luat foc după ce a lovit un copac de pe marginea unui drum, seara trecută.

S-a intâmplat în localitatea Ibănești. La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Aceștia au constatat faptul că mașina ardea în totalitate, iar în interior nu erau persoane.

Incendiul a fost stins în limitele găsite.

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Botoșani recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.




 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spitalul Municipal Dorohoi angajează medic specialist!

astăzi, 14:21

Spitalul Municipal Dorohoi organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist, perioadă nedeterminată, specialitatea Gastroenterologie. Depunerea dosarelor de participare l...

Culesul de flori te poate lăsa fără bani în portofel!

astăzi, 14:08

În ziua de sâmbătă, ora 18:30, o persoană de sex feminin, care se deplasa pe strada 1 Decembrie din Botoșani, a fost observată prin intermediul camerelor de supraveghere cum smulgea d...

Decizie a Tribunalului Botoșani în cazul doctoriței acuzată că a luat șpagă de la aproape 300 de bolnavi de cancer: De ce a fost pusă în libertate!

astăzi, 13:32

Dacă decizia va rămâne definitivă, doctorița va fi eliberată și va reveni în penitenciar după ce copilul ei va împlini vârsta de un an. Găsită vinovată pentru 280 ...