S-a izbit în mașina care circula în fața lui. O minoră de 15 ani a fost rănită!

Un botoșănean în vârstă de 28 de ani nu a păstrat distanța regulamentară în trafic, astfel că s-a izbit în mașina care circula în față. În urma accidentului produs, o fată de 15 ani a fost rănită.

S-a izbit în mașina care circula în fața lui. O minoră de 15 ani a fost rănită!
În cursul zilei de luni, la ora 14:10, Poliţia Oraşului Vicovu de Sus, din județul Suceava, a fost sesizată despre faptul că pe raza comunei Straja a avut loc un accident rutier.
 
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 05.02.2018, în jurul orei 13:50, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209 G, pe raza comunei Straja, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Botoşani, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers față de autoturismul condus în faţa sa de un bărbat de 57 de ani, din comuna Straja, şi a intrat în coliziunea cu acesta.
 
În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unei minore de 15 ani, din judeţul Botoşani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani.
 
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
73

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
83

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
115

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...