REVOLTĂTOR! Cal alergat și bătut pe un drum din județul Botoșani!

REVOLTĂTOR! Cal alergat și bătut pe un drum din județul Botoșani!


Foto: Facebook

Imagini de-a dreptul șocante au fost surprinse pe un drum din județul Botoșani. Un cal ar fi fost bătut cu bestialitate de stăpân până când a căzut pe șosea și nu s-a mai putut ridica.

Imaginile revoltătoare au fost surprinse de un cetățean aflat în trafic în zona localității Trușești și au fost postate pe o rețea de socializare.

"Niste inconstienti din Trusesti au alergat un animal pana a cazut jos. La iesirea din Guranda", a scris botoșăneanul pe Facebook. 

Se pare că, după ce nu a mai putut alerga, animalul a fost bătut cu biciul până s-a prăbușit.

Incidentul a ajuns și în atenția reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, care au precizat că se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care calul a ajuns întins pe șosea. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
631

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
83

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
112

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...