Reținut în Arestul IPJ Botoșani, sub acuzația de abuz de încredere!

Un botoșănean în vârstă de 29 de ani a fost reţinut sub acuzația de abuz de încredere, după ce şi-a însuşit fără drept autoturismul pe care l-a achiziţionat în Austria în baza unui contract de leasing, a cărui valoare depăşeşte 12.000 de euro.

Reținut în Arestul IPJ Botoșani, sub acuzația de abuz de încredere!
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie domiciliară, în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoşani, la locuinţa unui bărbat de 29 de ani, din comuna Lunca.
 
În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că acesta şi-a însuşit fără drept autoturismul pe care l-a achiziţionat în Austria în baza unui contract de leasing, a cărui valoare depăşeşte 12.000 de euro.

În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au identificat la locuinţa bărbatului mai multe înscrisuri în limba germană, precum şi piese componente, despre care s-a stabilit că provin de la  autovehiculul respectiv. 

Pe numele acestuia a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani iar în cursul zilei de azi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz de încredere urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
33

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
308

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
244

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...