RECORD! Bărbat ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 23,3 grade Celsius!
BOTOSANI

Pe data de 20 ianuarie 2017, un tanar in varsta de 22 de ani, din satul Slobozia, comuna Cordareni, a ajuns la spital cu cea mai scazut temperatura a corpului inregistratat la Unitatea de Primiri Urgente Botosani.

RECORD! Bărbat ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 23,3 grade Celsius!

Miercuri insa, recordul a fost doborat de o temperatura incredibila. Un barbat un varsta de 70 de ani, din comuna Stauceni, a stat mai multe ore sub cerul liber, iar cand a fost gasit era aproape inghetat de frig.

A fost transportat cu o ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente, acesta avand o temperatura a corpului de doar 23,3 grade Celsius, fiind in hipotermie severa. 

Barbatul se afla in stare critica si are degeraturi la picioare, genunchi si maini, fiind preluat de medicii urgentisti si bagat intr-un amplu proces de incalzire a corpului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
475

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...