Razie de amploare a organelor de control, soldată cu amenzi de peste 150.000 de lei (video)

Razie de amploare a organelor de control, soldată cu amenzi de peste 150.000 de lei (video)

Instituțiile de control au desfășurat, în noapte de sâmbătă spre duminică, o acțiune amplă pe raza municipiului Botoșani și a comunelor limitrofe. Polițiștii au legitimat peste 600 de persoane și au verificat 13 unități economice, aplicând amenzi în valoare de peste 150.000 de lei.

Activitățile au angrenat peste 80 de efective alcătuite din polițiști economici, rutieri, de investigații criminale, acțiuni speciale și de ordine publică, jandarmi și angajați reprezentând Direcția Sanitară Veterinară și pentru Sănătatea Alimentelor, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenția Naționale pentru Protecția Consumatorului și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Gruparea Mobilă de Jandarmi din Bacău.

Au fost vizate barurile, cluburile, principalele artere rutiere și zonele unde se creează frecvent aglomerație.

„În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 600 de persoane, au fost controlate 350 de autovehicule și 12 societăți comerciale. Operatorii economici au fost verificați cu privire la modul în care respectă prevederile legale incidente, iar in urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 120.000 de lei”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

De asemenea, s-au aplicat 97 de sancțiuni contravenționale în valoare de 37.000 de lei conducătorilor auto care nu au respectat normele rutiere sau ordinea și liniștea publică, mai precizează sursa citată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

















 

 

Spune-ne opinia ta