Rănit după ce a sărit dintr-o mașină aflată în mers. Bărbatul a fost internat la Psihiatrie!

Un gest aproape inconștient l-ar fi putut costa viața pe un bărbat în vârstă de 39 de ani, care a ajuns la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati după ce a sărit dintr-o mașină aflată în mers. 

Rănit după ce a sărit dintr-o mașină aflată în mers. Bărbatul a fost internat la Psihiatrie!

Medicii botoșăneni s-au confruntat cu o situație mai puțin obișnuită în weekendul care a trecut. Bărbatul din Republica Moldova a fost cules de pe câmp de polițiști, oamenii legii constatând că, deși rănit, acesta este violent și delirează.

Din câte se pare, moldoveanul se afla într-o mașină și se deplasa către Botoșani, însă la un moment dat a sărit din mașina aflată în mișcare, rostogolindu-se pe câmp. Pentru că a devenit din ce în ce mai agresiv, polițiștii au fost nevoiți să îl încătușeze pentru a-l transporta la spital.

Cadrele medicale de la Unitatea de Primire Urgențe i-au acordat îngrijirile necesare, pacientul prezentând un traumatism la un picior și multiple contuzii. Pentru că bărbatul era foarte agitat, el a fost internat la Psihiatrie, unde este monitorizat și evaluat din punct de vedere psihiatric. 

În acest timp, polițiștii continuă ancheta încercând să afle de a sărit bărbatul din mașină, dar și să identifice șoferul care se afla la volan în momentul producerii incidentului.  

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
577

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
169

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
444

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...