"Salvat" de polițiști, înainte de producerea unei tragedii pe șosea!

1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat a indicat etilotestul, atunci când polițiștii l-au dat jos de pe moped pe un bărbat de 34 de ani. Botoșăneanul conducea un vehicul neînmatriculat și nu avea nici permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. 

"Salvat" de polițiști, înainte de producerea unei tragedii pe șosea!
Doar printr-o minune bărbatul nu a produs o tragedie în trafic! În cursul zilei de miercuri, poliţiştii oraşului Săveni au depistat un tânăr de 34 de ani, din  satul Sărata, în timp ce conducea un moped pe strada 1 Decembrie din oraşul Săveni.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că vehiculul nu este înmatriculat, iar bărbatul în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul mopedului a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Orăşenesc Săveni pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducere fără permis şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat", informeaza IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
6

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
122

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
55

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...