Proprietar scos cu forța din casa cuprinsă de flăcări! FOTO

Întrucât există suspiciunea că cel care a provocat incendiul este chiar proprietarul casei, acesta este audiat de poliție. O femeie și copilul ei au reușit să iasă la timp din casa cuprinsă de foc. 

Proprietar scos cu forța din casa cuprinsă de flăcări! FOTO

Pompierii au fost anunțați vineri dimineața, înainte de ora 5.00, cu privire la un incendiu izbucnit la o casă de locuit în satul Lunca, din comuna Lunca. 

La fața locului s-au deplasat două echipaje de la Botoșani și Flămânzi, precum și pompierii voluntari din comună, un echipaj SMURD si unul de la Ambulanță.

Primii care au ajuns la fața locului au fost pompierii voluntari. Aceștia au constatat ca locuinta ardea în totalitate. O femeie și copilul acesteia au reușit să iasă din casă.

Proprietarul, însă, refuza să părăsească locuința și a fost evacuat cu forta de către membrii SVSU Lunca și polițiștii din comună. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD. Potrivit reprezentanților ISU Botoșani, cauza probabilă a incendiului este acțiunea intenționată.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis! Legea a fost votată și va merge la promulgare!

astăzi, 20:30
52

Proiectul de lege adoptat în unanimitate are ca obiect reglementarea unor acte normative din domeniul prevenirii şi combaterii traficului si consumului ilicit de droguri şi alte substanţe sus...

Spectacol de magie, iluzii și umor la Teatrul „Vasilache” Botoșani! (Foto)

astăzi, 19:45
37

Teatrul „Vasilache” îi invită pe cei mici, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 11:00, să vizioneze un spectacol de divertisment prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic ...

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

astăzi, 19:02
47

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a prelungit și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată - limită fiind 24 mai 2024.În s...