Prins în flagrant pe o stradă din Botoșani în timp ce vindea produse toxice! FOTO

Un bărbat bănuit de trafic de produse sau substanţe toxice a fost depistat în flagrant de poliţişti, pe  stradă din municipiul Botoșani, chiar în timp ce vindea "marfa".

Prins în flagrant pe o stradă din Botoșani în timp ce vindea produse toxice! FOTO

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi, Substanţe Periculoase – IPJ Botoşani, cu sprijinul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase - IGPR, au organizat şi desfăşurat, vineri, o acţiune pentru identificarea pesoanelor care nu respectă legislaţia specifică deţinerii şi comercializării de produse fitosanitare.

Astfel, în jurul orei 11.40, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoşani, judeţul Botoşani, a fost depistat în flagrant în timp ce încerca să comercializeze pe raza localităţii, fără drept şi fără a deţine documente justificative de provienineţă, produse de protecţie a plantelor, respectiv 5 kg de erbicide, valoarea acestora fiind de aproximativ 40.000 de lei.

Cantitatea de produse oferite spre vânzare, respectiv 10 recipiente a 500 de grame fiecare erbicid, a fost indisponibilizată şi urmează a fi supusă analizelor de laborator, în cadrul cercetărilor ce vor fi efectuate.

"În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de trafic de produse sau substanţe toxice, introducerea în sau scoaterea din ţară, fără drept, de substanţe toxice ori materiale chimice periculoase şi punerea în circulaţie a unui produs, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani", se arată într-un comunicat al IPJ Botoșani.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
45

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
35

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
39

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...