POVESTEA dorohoianului mort in accidentul de la Dumbraveni: Era casatorit de doua luni! Zeci de mesaje din partea cunoscutilor! FOTO

POVESTEA dorohoianului mort in accidentul de la Dumbraveni: Era casatorit de doua luni! Zeci de mesaje din partea cunoscutilor! FOTO

Se iubeau enorm de mult, erau sot si sotie de putin timp si au venit acasa in concediu. Nu au stiut ca acest concediu era ultimul pe care il vor petrece impreuna. Intr-o clipa de neatentie, povestea frumoasa s-a transformat intr-o tragedie. 

Dorohoianul Dragos Prisacariu, tanarul decedat in accidentul de vineri dupa-amiaza, din localitatea Dumbraveni, avea 25 de ani. Era fericit pentru ca se casatorise cu logodnica lui, cea care se afla la volanul autoturismului Mercedes.



Tanara a vut sa depaseasca o alta masina si avand volanul pe partea dreapta nu a putut sa se asigure. Nu a apucat nici Dragos sa o atentioneze, pentru ca totul a durat doar cateva secunde, masina lor fiind spulberata de o autocisterna care circula din sens opus.

Potrivit martorilor, nici masina tinerilor nu avea viteza, dar nici autocisterna si totul s-a intamplat din cauza imprudentei soferitei, de a depasi inaintea unei curbe, pe linie continua si fara sa te asiguri.

Masina, primita cadou de la Dragos



Autoturismul marca Mercedes, la volanul caruia se afla soferita, Gabriela, in varsta de 20 de ani, a fost un cadou primit din partea celui care ii era pertener de viata. 

Intr-o postare pe pagina ei de Facebook, tanara scria: "Si inca odata .. multumesc dragul meu ! Un cadou minunat". Avea sa fie cadoul care l-a ucis.

Erau casatoriti de doar doua luni



Gabriela si Dragos erau doi tineri care se iubeau enorm de mult, drept dovada stau fotografiile si mesajele de dragoste pe un site de socializare.

Pe 24 decembrie 2013, Dragos isi luase inima in dinti, s-a deghizat in Mos Craciun si a cerut-o de sotie pe iubita lui. In luna mai a acestui an cei doi au spus "DA" in fata ofiterului de stare civila si erau foarte fericiti. Acum, ea se afla internata in stare grava la spital, iar el, din pacate, a decedat pe loc in tragicul eveniment rutier.

Zeci de mesaje din partea cunoscutilor



Disparitia fulgeratoare a lui Dragos a socat rudele si prietenii. S-a stins mult prea tanar. Pe pagina de Facebook a sotiei lui Dragos, mesajele de condoleanta curg fara incetare.

" Draga Dragos , ai fost verisorul meu si te-am iubit enorm de mult , nu imi vine sa cred nici acum ce ti s-a intamplat , imi pare rau daca vreodata te-am suparat cu ceva sau te-am nemultumit.. Erai atat de tanar , abea cununat , urma sa ne vedem la nunta Catalinei si urma a ta anul viitor.. Pacat , mare pacat ! Condoleante familiei , regrete eterne.. Imi va fi mereu dor de tine , si nu te voi uita niciodata , Dadi !.."

"Dumnezeu sa-l ierte...grasule ai plecat prea devreme....multa putere familiei pentru a trece peste aceste clipe grele..."

"Sincere condoleante familiei, sa te tina Dumnezeu tare draga mea prietena, iti voi fi mereu alaturi! Ce viata....nedrept tot ce ni se intampla!!! Nu te vom uita niciodata grasule!!!! "



sursa foto: facebook.com

Citeste si: Teribil accident de circulatie pe drumul Suceava - Botosani! Un dorohoian si-a pierdut viata! GALERIE FOTO
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
152

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
131

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1075

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...