Portofel uitat pe tarabă în Piața Centrală, recuperat de un comerciant!

O femeie care a uitat portofelul pe o tarabă din Piața Centrală a municipiului Botoșani a avut noroc de un comerciant care l-a văzut la timp, l-a recuperat și a anunțat apoi Poliția Locală.

Portofel uitat pe tarabă în Piața Centrală, recuperat de un comerciant!

În cursul zilei de luni, 21 mai 2018, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială a Poliției Locale Botoșani, cu ocazia desfășurării atribuțiilor de serviciu în Piața Centrală, au fost sesizați de un comerciant din sectorul răsaduri că un cumpărător a uitat pe tarabă un portofel.

În interiorul portofelului se afla suma de aproximativ 40 de lei, două perechi de cercei, un lănțisor din argint, dar și o serie de documente personale: cartea de identitate a unei femei domiciliată în județul Botoșani, comuna Călărași, cardul de sănătate, rețete medicate etc.

Odată identificat proprietarul, polițiștii locali au cerut sprijinul lucrătorilor din cadrul Postului de Poliție al comunei Călărași, pentru a lua legătura cu păgubita.

Proprietara s-a prezentat la sediul Poliției Locale Botoșani, pentru a intra în posesia portofelului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
176

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
50

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
490

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...