Polițiștii din Botoșani au refuzat mita oferită de un șofer, însă i-au făcut ”cadou” un dosar penal! (Video)

Agenții de poliție au înregistrat momentul oferirii sumei de bani cu aparatura tip bodycam și au refuzat categoric propunerea conducătorului auto.

Polițiștii din Botoșani au refuzat mita oferită de un șofer, însă i-au făcut ”cadou” un dosar penal! (Video)

În cursul zilei de astăzi, 27 mai, în jurul orei 11.00, ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați de către polițiṣti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani – Poliția municipiului Botoșani – Biroul Rutier, despre faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Botoșani, județul Botoșani, au depistat și oprit în trafic un conducător auto, în vârstă de 27 de ani din comuna Frumușica, județul Botoșani, întrucât autoturismul condus de acesta prezenta modificări la sistemul de iluminare.

Având în vedere faptul că persoana în cauză emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După ce polițiștii i-au adus la cunoștință persoanei faptul că va fi sancționată contravențional și se va dispune reținerea permisului de conducere, aceasta s-a prezentat la autospeciala de poliție și a înmânat agenților de poliție suma de 1.650 de lei cu titlu de mită, disimulată între documentele autoturismului, pentru a nu se dispune măsurile legale pentru abaterile constatate.

Agenții de poliție au înregistrat momentul oferirii sumei de bani cu aparatura tip bodycam și au refuzat categoric propunerea conducătorului auto.

Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Botoșani au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Slovacia – România, în această seară de la ora 19.00

astăzi, 14:21
69

Ultimul meci în Grupa E la EURO 2024 al naționalei antrenată de Edi Iordănescu este programat astăzi, 26 iunie, împotriva Slovaciei.Vezi cotele Superbet pentru confruntarea cu Slovac...

A adolescentă a dispărut de acasă: Sunați la 112 sau anunțați Poliția dacă o vedeți pe Mirabela!

astăzi, 14:02
184

Adolescenta a părăsit domiciliul în cursul zilei de 25 iunie, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Alexuță Mirabela Ionela are 1,50 m î...

25.000 de euro pentru o îmbrățișare. Operația care îi va permite unei tinere mame să-și țină bebelușul în brațe

astăzi, 13:37
196

În lipsa unei operații, scolioza descoperită la o vârstă atât de fragedă i-a afectat întreaga copilărie și adolescență. Vorbim de o luptă pentru supraviețuire care du...