Polițiștii de la Dorohoi, solicitați de colegii de la Frontieră pentru a verifica un șofer ”vesel” la volan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări în privinţa unui botoșănean care a fost depistat la volan, deși consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii de la Dorohoi, solicitați de colegii de la Frontieră pentru a verifica un șofer ”vesel” la volan

În plus, autoturismul pe care bărbatul îl conducea avea numerele de înmatriculare provizorii expirate.

În data de 26 iunie, în jurul orei 22.00, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi - I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Dersca, județul Botoșani, un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, condus de un botoșănean în vârstă de 50 de ani.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că numerele de înmatriculare sunt expirate din data de 8 noiembrie 2022.

În urma discuțiilor purtate cu conducătorul auto, polițiștii de frontieră au constatat că acesta emană o puternică halenă alcoolică.

A fost solicitat sprijinul polițiștilor de la Poliția Municipiului Dorohoi pentru testarea cu aparatul alcooltest. În urma testării, a rezultat o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aeul expirat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
3

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
28

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
379

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...