Plasați sub control judiciar, prinși încălcând obligațiile stabilite de lege!

Poliţiştii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Botoșani au organizat la sfârșitul săptămânii trecute o acţiune pentru verificarea modului în care persoanele faţă de care a fost dispusă măsura controlului judiciar îşi respectă obligaţiile impuse.

Plasați sub control judiciar, prinși încălcând obligațiile stabilite de lege!
Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost verificate 67 de persoane plasate sub măsura controlului judiciar, 6 dintre acestea fiind depistate încălcând obligaţiile stabilite.

Astfel, doi bărbaţi de 27, respectiv 30 de ani, ambii cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt, au încălcat obligaţiile impuse prin măsura menţionată anterior, în sensul că s-au întâlnit şi au discutat, deşi acest lucru le era interzis. Poliţiştii au sesizat instanţa de judecată cu privire la această situaţie, urmând a se dispune măsuri în consecinţă.

Totodată, un alt bărbat, de 37 de ani, din muncipiul Dorohoi, a fost depistat pe raza comunei Corlăteni în timp ce conducea un autoturism deşi nu poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
92

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
203

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
143

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...