Peste 20 de oameni, mobilizaţi pentru a găsi un culegător de bureţi din Botoșani, rătăcit în pădure!

Peste 20 de oameni, mobilizaţi pentru a găsi un culegător de bureţi din Botoșani, rătăcit în pădure!

   Foto: radioiasi.ro

Un botoșănean care a mers la cules bureţi în pădure împreună cu soţia şi cu încă o familie s-a pierdut de grup şi nu a mai fost de găsit ore bune. Pădurari, jandarmi, angajaţi ai Ocolului Silvic din localitate şi voluntari, în total peste 20 de oameni, fiind mobilizaţi pentru a-l găsi pe dispărut înainte de lăsarea întunericului.

S-a întâmplat sâmbătă, la Stulpicani, județul Suceava. Potrivit Monitorul de Suceava, din cercetările efectuate de poliţişti rezultă că bărbatul în vârstă de 50 de ani, din municipiul Botoşani, s-a deplasat, sâmbătă dimineaţă, în pădurea de pe raza satului Slătioara, comuna Stulpicani, alături de soţia sa şi încă un cuplu şi s-au apucat cu toţii de căutat ciuperci. În jurul orei 12.30, bărbatul a pierdut contactul vizual sau auditiv cu celelalte trei persoane. Soţia şi ceilalţi doi oameni l-au căutat şi strigat pe bărbat pe o rază mare, însă, în jurul orei 16.40, temându-se de apropierea serii, au decis să sune la 112.

În urma apelului de urgenţă, poliţiştii de la Frasin au cerut sprijin jandarmilor şi silvicultorilor, pe lângă aceştia adunându-se şi zece voluntari.
Bărbatul a fost găsit în jurul orei 18.00 de către un pădurar de la Cantonul Silvic Slătioara.

Bărbatul din Botoşani era bine din punct de vedere fizic, însă nu mai reuşise să ajungă la un drum, în ciuda orelor în care căutase o cale de ieşire. Acesta nu avea asupra sa telefon, cauză din care a fost greu de găsit.

Bărbatul nu a acuzat probleme de sănătate, astfel că nu a fost solicitat echipaj medical.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
397

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
543

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
655

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...