Percheziții la Darabani, într-un dosar de contrabandă cu țigări!

Poliţiştii au identificat 16.620 de ţigarete fără timbru de acciză, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională depăşeşte 10.000 de lei.

Percheziții la Darabani, într-un dosar de contrabandă cu țigări!

 

Poliţiştii oraşului Darabani şi cei din cadrul Secţiei Rurale nr. 7 au pus în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară, în trei dosare penale instrumentate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

În urma activităţilor procedurale efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că de la începutul anului şi până în prezent, doi bărbaţi de 68, respectiv 45 de ani, au comercializat fără drept ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina. 

La locuinţele celor doi bărbaţi poliţiştii au identificat cantitatea de 16.620 de ţigarete fără timbru de acciză, care au fost ridicate, în conformitate cu prevederile Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională depăşeşte 10.000 de lei. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu ţigări, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
317

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
454

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
582

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...