Percheziții de amploare în Dorohoi: 8.000 de pachete de țigări confiscate și amendă de 20.000 de lei, plus autoturism confiscat! (Foto)

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă în formă asimilată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare 13 mandate de percheziție domiciliară la locații aparținând persoanelor bănuite de comiterea faptei sau folosite de acestea, din orașul Dorohoi.

În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate si ridicate în vederea confiscării aproximativ 8.000 de pachete cu țigarete de diferite mărci, de proveniență Duty-free și Republica Moldova.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Totodată, în același context, a fost identificat în trafic, pe drumul public din orașul Dorohoi, un autoturism aparținând unei persoane vizată de cercetări, iar în urma controlului, în interiorul acestuia au fost identificate 330 de pachete de țigarete, de diferite mărci, care nu aveau aplicate timbre de marcaj.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 20.000 de lei, iar țigaretele și autoturismul folosit pentru comiterea faptei au fost confiscate.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Psihologul botoșănean Gabriela-Dana Pușcașu, despre gestionarea comportamentului copilului în grup la Conferința ABA!

Tuesday, 17 September 2024

Gabriela-Dana Pușcașu, BCBA și psiholog cu drept de liberă practică în domeniul psihopedagogiei speciale, se va alătura în calitate de speaker cu o temă de interes care vizează ges...

Polițiștii botoșăneni, cu ochii pe cei certați cu regulile: Sunt vizați și cei care apelează nejustificat 112!

Tuesday, 17 September 2024

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Doi elevi ai Colegiului „A.T.Laurian” au inițiat un proiect pe tema dezvoltării durabile a orașului Botoșani! (foto)

Tuesday, 17 September 2024

Recent, s-a desfăşurat în aula colegiului Conferinţa publică, în cadrul căreia a avut loc premierea participanţilor la concursul de eseuri şi la concursul de machete „Oraşul ...