Patru botoşăneni răniţi într-un accident grav petrecut în Bistriţa

Patru botoşăneni răniţi într-un accident grav petrecut în Bistriţa

Patru botoşăneni au fost grav răniţi într-un accindet care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Bistriţa Năsăud. Accidentul a avut loc în localitatea Șieu Măgheruș.

La faţa locului au fost direcționate echipaje ale poliției, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, două echipaje de prim ajutor SMURD, două echipaje de pompieri cu autospeciale de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud.

„Echipajele de interventie au găsit la locul accidentului patru victime, dintre care una era încarcerată, inconștientă. Celelalte trei persoane au ieșit din autoturism pe cont propriu și sunt preluate de echipajele medicale de la fața locului”, au precizat reprezentanții ISU Bistriţa Năsăud.

Victima încarcerată a fost chiar şoferul maşinii, un bărbat de 44 de ani din Dorohoi. Acesta a fost extras din maşină și se afla în stop cardio respirator. Din fericire, aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare. 

„Echipajele de descarcerare au extras victima blocată, un bărbat în vârstă de aproximativ 44 de ani care era în stop cardiorespirator. Echipajele medicale au trecut imediat la aplicarea protocolului de resuscitare. Din fericire, după aproximativ 30 de minute, organismul bărbatului a răspuns manevrelor aplicate. Barbatul a fost intubat și transportat cu semne vitale la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor și investigațiilor medicale. Echipajele medicale alocate la fața locului au transportat la spital și celelalte trei persoane din autoturismul implicat în accident, toate din oraşul Flămânzi. O femeie în vârstă de 38 de ani care prezenta un traumatism toracic abdominal, un bărbat în vârstă de 47 de ani care prezenta un traumatism cranian, respectiv o femeie în vârstă de 64 de ani care prezenta contuzie de şold” au mai spus salvatorii.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. I s-a recoltat o probă în vederea determinării alcoolemiei. Polițiștii din Beclean continuă cercetările pentru a stabili cauza exactă și împrejurările în care a avut loc accidentul.

sursa: Bistriteanul.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
20

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
494

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
147

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...