Panică într-un bloc de pe Primăverii, după ce un pat depozitat pe casa scării a fost cuprins de flăcări

Panică într-un bloc de pe Primăverii, după ce un pat depozitat pe casa scării a fost cuprins de flăcări

Pompierii au fost solicitați, marți seară, pentru a interveni într-un bloc situat pe strada Primăverii din municipiul Botoșani, după ce un pat, depozitat pe casa scării, între etajele 9 și 10, a fost cuprins de flăcări, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), ofițerul Dorina Lupu.

Potrivit acesteia, alarma s-a dat puțin înainte de ora 20:00. La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă, autoplatforma de lucru la înălțime, o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului și evacuarea fumului de pe casa scării și de la etajul superior. Locatarii scării nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și nu s-a impus evacuarea acestora. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un fumător neglijent care a aruncat restul de la o țigară aprinsă pe materiale combustibile”, a precizat Lupu.


 

 

Spune-ne opinia ta