Ororile sărăciei: Mort într-o baltă de sânge după un scandal pentru un telefon

Ororile sărăciei: Mort într-o baltă de sânge după un scandal pentru un telefon

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit mort, într-o baltă de sânge, după ce a fost bătut crunt sâmbătă seară. Totul s-a întâmplat în Tulbureni, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Victima se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a mers la un vecin să se uite la televizor. Acolo s-a întâlnit cu un alt vecin, de 52 de ani, căruia îi furase un telefon mobil în urmă cu o săptămână. Cel păgubit l-a confruntat cu fapta, iar între cei doi a izbucnit un conflict.

Bărbatul de 52 de ani şi-a lovit adversarul de mai multe ori cu pumnul peste faţă, după care a plecat. Năucită de pumnii primiţi, victima a mai rămas în casa amicului său, care ulterior s-a dus să se culce, lăsându-l pe acesta în continuare la televizor.

Dimineaţă, proprietarul casei s-a trezit şi şi-a găsit amicul zăcând în curtea casei, în comă. Acesta a sunat la 112, însă la câteva minute bărbatul căzut a decedat, cadrele medicale nemaiputând face nimic pentru a-l salva. 

Agresorul a recunoscut că şi-a atacat victima sâmbătă seară. Acesta a fost ulterior preluat de poliţişti, urmând să fie audiat cu privire la cele petrecute, însă, nu va putea fi pus sub acuzare deocamdată, ancheta desfăşurându-se pentru moarte suspectă. A fost solicitată efectuarea unei autopsii, iar în funcţie de rezultatele acesteia vor fi luate măsurile care se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu devastator, proprietarul găsit carbonizat în interiorul casei! (Foto, Video)

Marţi, 5 Decembrie 2023
656

Tragedia s-a întâmplat la Costești. Flăcările au fost observate de vecini, care au sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor. La fața locului s-au deplasat în cel ...

Gestul impresionant făcut de trei frați din Botoșani. ”Le-am strâns mâna și i-am felicitat!” (Foto)

Marţi, 5 Decembrie 2023
461

”Dacă vii la donare, nu veni singur, mai ia pe cineva cu tine!”, a fost mesajul transmis de dr. Loredana Roșca, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină (CTS) din Botoșani.  ...

Primăria Botoșani își face propriul Palat, Cosmin Andrei a anunțat și unde va funcționa noua instituție!

Marţi, 5 Decembrie 2023
402

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a făcut anunțul către tineri în cadrul Galei Voluntarului, eveniment desfășurat marți seara în sala Teatrului pentru Copii și Tineret...