Om al străzii ucis în bătaie de un bărbat de 46 de ani

Om al străzii ucis în bătaie de un bărbat de 46 de ani

O crimă a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în municipiul Botoșani. Un bărbat de 41 de ani a fost ucis în bătaie de unul de 46 de ani. Ambii erau cunoscuți ca fiind oameni ai străzii.

La fața locului au fost chemate cadrele medicale, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 41 de ani.

Potrivit polițiștilor, la data de 25 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe Calea Națională a avut loc o agresiune între doi bărbați.

„În urma deplasării la locul indicat de apelantă, a fost identificat pe sol un bărbat, de 41 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Ulterior, echipajul de ambulanță solicitat să intervină a constatat decesul acestuia. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 46 de ani, a fost identificată și se află în custodia polițiștilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) din Botoşani, agentul principal Delia Nenişcu.

Agresorul este cercetat pentru loviri cauzatoare de moarte, iar între timp a fost internat la Psihiatrie.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
51

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
108

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
56

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...