Om al străzii ucis în bătaie de un bărbat de 46 de ani

Om al străzii ucis în bătaie de un bărbat de 46 de ani

O crimă a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în municipiul Botoșani. Un bărbat de 41 de ani a fost ucis în bătaie de unul de 46 de ani. Ambii erau cunoscuți ca fiind oameni ai străzii.

La fața locului au fost chemate cadrele medicale, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 41 de ani.

Potrivit polițiștilor, la data de 25 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe Calea Națională a avut loc o agresiune între doi bărbați.

„În urma deplasării la locul indicat de apelantă, a fost identificat pe sol un bărbat, de 41 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Ulterior, echipajul de ambulanță solicitat să intervină a constatat decesul acestuia. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 46 de ani, a fost identificată și se află în custodia polițiștilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) din Botoşani, agentul principal Delia Nenişcu.

Agresorul este cercetat pentru loviri cauzatoare de moarte, iar între timp a fost internat la Psihiatrie.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
20

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
256

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
198

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...