O studentă la Universitatea de Medicină din Iași s-a spânzurat lângă o pârtie de schi

O studentă la Universitatea de Medicină din Iași s-a spânzurat lângă o pârtie de schi

O studentă medicinistă a fost găsită spânzurată într-o râpă din pădurea de la Țicău. Moartea sa i-a bulversat pe ieșeni. Primele indicii arată că fata s-a sinucis, strangulându-se cu un lanț făcut din mai multe coliere de plastic cu zimți. Totuși, ea și-a anunțat colegele printr-un mesaj ambiguu despre locul în care merge. Pentru Andreea Maria Albu a fost însă prea târziu.

Studenta a intrat joi după-amiaza într-un magazin de unde a cumpărat o pungă cu mai multe coliere. La ora 15:00 a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zona pârtiei de schi. Anchetatorii au vizionat imaginile. Fata era singură. A doua zi la ora 15:30, era înregistrată sesizarea la Poliție cu privire la găsirea trupului ei fără viață. Anchetatorii nu au găsit un bilet de adio, însă verifică telefonul pentru a vedea dacă nu a fost lăsat acolo un mesaj.

Andreea Maria Albu i-ar fi indicat unei prietene mai apropiate zona în care urma să fie „găsită”. Toți se întreabă dacă ar fi existat vreo șansă să fi fost salvată. Totuși, modul în care a procedat tânăra nu ar fi permis manevre rapide. Colierele respective se pot strânge, dar nu pot fi deschise, nici rupte ușor. Din cauză că erau prea scurte, ea a format un lanț din cinci bucăți. Cei de la IML le-au numărat. Restul au rămas în buzunarul gecii.

Fata era întinsă, îmbrăcată, avea rucsacul lângă ea, iar în buzunar era punga de coliere. Nu existau urme de violență pe trup. Autopsia va arăta dacă ea a consumat sau nu băuturi alcoolice înainte de a-și pune capăt zilelor.

Sursa: Ziarul de Iași

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
330

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
350

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
212

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...