O șoferiță a lovit două autoturisme, apoi și-a abandonat propria mașină, blocând circulația!

Totul a pornit de la faptul că tânăra în vârstă de 26 de ani, din Dorohoi, a vrut să facă o manevră de mers înapoi, pentru a întoarce mașina. Șoferița s-a ales cu o amendă de 580 de lei și cu permisul suspendat.

O șoferiță a lovit două autoturisme, apoi și-a abandonat propria mașină, blocând circulația!
În prima zi a lunii decembrie, poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi, de către un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 25 de ani, cu privire la faptul că şi-au găsit autoturismele avariate, în timp ce mașinile erau parcate pe strada Cercetaş Ştiubeanu din municipiul Dorohoi şi că pe aceeaşi stradă se găseşte un vehicul care blochează circulaţia rutieră.
 
În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, pe 1 decembrie, o tânără de 26 de ani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu intenţia de a întoarce autoturismul, a acroşat cele două vehicule parcate. Ulterior, din cauza unei defecţiuni survenite la autoturismul pe care îl conducea, acesta nu a mai putut fi pus în mişcare, tânăra părăsind locul incidentului.
 
"În urma producerii evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, făr victime omeneşti. Tânăra a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 580 de lei, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
110

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
169

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
876

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...