O persoană rănită într-un accident grav, din cauza unei șoferițe sexagenare

O persoană rănită într-un accident grav, din cauza unei șoferițe sexagenare

Un accident rutier a avut loc, joi după-amiază, pe raza localității Orășeni Deal, în intersecția dintre drumurile județene 207N și 2018H. Două autoturisme au intrat în coliziune, unul dintre acestea răsturnându-se apoi pe cupolă, din cauza unei neacordări de prioritate.

Potrivit echipajului de poliție direcționat spre la fața locului, o femeie de 62 de ani, din județul Iași, aflată la volanul unui Volkswagen Golf, care se deplasa dinspre localitatea Curtești înspre Orășeni Deal, ajunsă în intersecție, nu a respectat semnificația indicatorului „STOP”, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Skoda, condus de o femeie de 49 de ani, din comuna Vorona, care se deplasa înspre localitatea de domiciliu. În urma impactului, șoferița din urmă a fost rănită, fiind ulterior preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportată spre spital.

„În urma testării celor două conducătoare auto cu aparatul etilotest, a rezultat că niciuna dintre acestea nu se afla sub influența alcoolului. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, în funcție de rezultate, să fie dispusă o soluție procedurală”, a afirmat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

(foto: Grupul de Facebook „Radar Botoșani”)

 

Spune-ne opinia ta